torstai 22. maaliskuuta 2018

Robotti muutti meille

Pitkään, liian pitkään kärsittiin kotona siivoushommissa siitä, että imurin suutin ei enää pysynyt kiinni letkussa. Minä ja puoliso yritettiin kumpikin teipata vuorotellen paikoilleen ajatuksella, että tämä teippaus ainakin pitää. Ei pitänyt. Myös tärkeimmiltä sidosryhmiltä (mummo), tuli jo vakavaa reklamaatiota tästä epäkohdasta.

Mielessä oli joko uuden suuttimen etsiminen ja ostaminen tai uuden imurin hankinta. Toissa viikolla menimme kuitenkin ystäville kylään ja ihmettelin, että mikä se tuossa lattialla oikein on. Se oli robotti-imuri, joka laitettiin lattialle (tosi puhtaille) testimielessä kulkemaan ja hyvinhän se kulki.

Kun pääsimme kotiin, laitoimme saman tien samanlaisen imurin tilaukseen. Nyt käyttäjäkokemusta on takana viikon verran ja hyvin se on toiminut. Ja pölymäärästä päätellen se imee hyvin. Säiliö pitää ohjeiden mukaan tyhjentää joka käytön jälkeen ja harjat putsata. Tämän robotti-imurin saa ajastettua siten, että se, tai pitäisikö jo sanoa hän, lähtee tiettyyn kellon aikaan kiertämään asuntoa ja sitten se palaa latauspisteeseen omine aikoineen. Se menee näppärästi sohvan alle ja ainakin isojen mattojen päälle. Toki lattia on hyvä tyhjentää kaikesta pienestä tavarasta huolellisesti ennen kuin päästää imurin liikkeelle.

Ennen meillä imuroitiin noin kerran viikossa, kun nyt imuroidaan joka päivä. Näin ne robotit tulevat hiljalleen meidänkin arkea helpottamaan ja palvelemaan.



Robotti-imuri on juuri muuttanut meille.

JK
juha.kesanen(at)selede.fi
Facebook /Palveluksessanne
Twitter @JuhaKe
www.seleled.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti