torstai 25. tammikuuta 2018

Tarvitseeko kännykkääsi juoksuttaa?

Nordea Henkivakuutus Suomi on tuomassa markkinoille liikuntaan kannustavan palvelun (Kauppalehti 17.1.2018). Palvelun avulla Nordean henkivakuutusasiakas saa  mitä tahansa liikuntaa harrastamalla suuremman korvaussumman henkivakuutuksestaan.

Palvelu toimii siten, että Nordean henkivakuutusasiakas liittyy ohjelmaan, lataa puhelimeensa Fjuul-sovelluksen, lisää tietojaan (ikä, paino, pituus ja liikkumistavoite) sekä antaa sovellukselle luvan lähettää tietoja Nordea Henkivakuutukselle. Sovelluksen käyttäjä saa itselleen tarkat liikuntaraportit, mutta Nordealle menee vain asiakkaan tunnistetiedot ja liikuntasuoritteista muutetut suorituspisteet. Asiakkaan pitää jatkaa liikuntaa jatkuvasti. Jos nimittäin asiakas ei liiku seuraavana vakuutusvuotena, korvaussumma putoaa perustasolle.

Jutun mukaan palvelu perustuu vakuutusmatematiikkaan eli varmaankin siihen, että henkivakuutuksia ei tarvitse maksaa asiakkaille niin paljon, jos ihmiset liikkuvat enemmän. Lehtijutussa todetaan, että ideaa voisi laajentaa myös ravitsemuksen, unen ja muutenkin tasapainoisen elämän suuntaan.

Mielenkiintoinen palvelu, josta syntyy paljon asiakastietoa Nordea Henkivakuutukselle. Koska puhelin näyttelee palvelussa niin isoa roolia, niin puhelimen pitää varmaankin olla mukana pallokentälläkin. Tietenkin kohtelias lenkille lähtijä voi kysyä muilta, tarvitseeko kännykkääsi juoksuttaa? Ehkä kännykän ulkoiluttamisesta voi syntyä uuttaa liiketoimintaa.

Kuhan ei olisi kännykkä unohtunut kotiin.

JK
juha.kesanen(at)selede.fi
Facebook /Palveluksessanne
Twitter @JuhaKe
www.selede.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti