torstai 16. marraskuuta 2017

Pop Up -rokotuksia Liikuntamyllyssä

Viime viikon tiistaina sattui iloinen yllätys mennessäni Myllypurossa sijaitsevaan Liikuntamyllyyn treeneihin. Huomasin nimittäin sattumalta käytävän varrella influenssarokotuspisteen. 

Kello oli jo lähellä kuutta, rokotuspiste oli sulkeutumassa eikä jonoja enää ollut. Koska tiesin kuuluvani riskiryhmään läheisteni kautta, kävelin sisään, vedin hihan ylös ja sain piikin käteeni. Sitten kävelin ulos ja jatkoin matkaani treeneihin.

Pitkän päivän tehneitä rokottojia nauratti, kun kerroin, että tämähän on varsinainen Pop Up -rokotuspaikka. Veikkaan, että olin päivän iloisin asiakas. Samalla minun seuraavan päivän aikataulustani poistui erillinen rokotuksessa käynti.

Helsingin Sanomissa olikin 9.11.2017 juttua, että tänä vuonna influenssarokotukset olikin keskitetty neljään paikkaan. Lehtijutussa jotkut haastateltavat kritisoivat, että he olisivat mieluummin käyneet omalla terveysasemallaan rokotuksessa. 

Minusta tuollaiset rokotukset on hyvä viedä sinne missä ihmiset muutenkin liikkuvat, mutta ehkä rokotuksia olisi hyvä antaa myös terveyskeskuksissa. Onneksi näin on tehty tänäkin vuonna. Hyvä rokotuskokeilu, joka kannattaa arvioida huolella.

Pop Up -rokotuspaikat rules.

16.11.2017 tekstiin lisätty lause: Onneksi näin on tehty tänäkin vuonna.

JK
juha.kesanen(at)selede.fi
Facebook/Palveluksessanne
Twitter @JuhaKe
www.selede.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti