tiistai 9. joulukuuta 2014

Autotie-palvelu ja autokuume

Niin se taas iski autokuume. Kuumehoureessa merkki ja malli ovat vaihtuneet. Tiedän, että auton vaihtaminen ei olisi oikeasti tarpeellista, mutta mutta.

Selasin Autotie-palvelua, joka on siis entinen Oikotie-palvelu, mutta Autotie viittaa paremmin autojen myyntiin. Sitten kun löytyy sopiva auto, voit jättää yhteydenottopyynnön autonmyyjälle ja laittaa oman auton rekisterinumeron. Olin jo kuusi kuukautta sitten jättänyt yhteystiedot yhdestä autosta, mutta kukaan ei ottanut yhteyttä. Palvelulupaus petettiin. Niinpä en nyt kovin suurin odotuksin odotellut automyyjän soittoa, vaikka tekstiviesti tulikin eilen illalla, jossa kerrottiin, että minuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

No tänään sitten automyyjä soitti ja se jo teki minuun vaikutuksen. Soittaja oli jostain Pohjanmaalta ja oikein mukava. Siinä sitten juteltiin ja arvottiin hintaa. Lähinnä puhuttiin auton välimaksusta, kilometreistä ja renkaiden kunnosta. No en tiedä johtaako tämä kauppoihin, koska minun pitäisi lähteä Pohjanmaalla käymään ja kestää sekin, että  kauppoja ei syntyisi ja köröttelisin vanhalla autolla takaisin. Jokatapauksessa oli kiva nähdä, että Autotien kautta minuun otettiin yhteyttä. Myyjä vaikutti oikein mukavalta ja mielellään vakuutti tekevänsä kaupat, mutta onko väliraha liian iso minulle ja josko ekomiehen autokuume hellittäisi.

Uups oisko ja aika ostaa uusi auto. Kuva Pexels.

 
JK
juha.kesanen(at)selede.fi
Facebook/Palveluksessanne
Twitter @JuhaKe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti